Nieuws

Kleine meisjes worden groter

Survivalrun Gendringen

Op 4 en 5 februari werd de jaarlijkse survivalrun Gendringen georganiseerd. Hierbij alvast een voorproefje. Beetje geduld, want heb de nodige foto's gemaakt die nog klaargemaakt moeten worden voor de website. 

In ieder geval zijn er veel mooie beelden gemaakt van de vele bikkels die mee hebben gedaan aan deze survivalrun. 

Bergen

Een kleine terugblik naar onze vakantie in de Zwitserse Alpen afgelopen september.

 

 

Looking back to our septemberholiday in the Suiss Alps. 

Ballonfestival Barneveld

Sinds 1982 wordt ieder jaar de ballonfiesta georganiseerd in Barneveld. Dit jaar kiezen de ballonvaarders 4 dagen achtereen het luchtruim. Tientallen hete luchtballonnen worden aan het begin van de avond klaargemaakt voor een ballonvaart. Ballonnen in allerlei kleuren en vormen komen voorbij, wat kan zorgen voor mooie plaatjes. 

Giro d'Italia in Nederland

Een bijzonder sportjaar, want de 99e Giro d'Italia start in Nederland en komt daarbij zelfs door Wageningen heen.  Een mooie gelegenheid om 2 dagen als Giro-fotograaf in Nederland aan het werk te gaan.  Hierbij een kleine indruk. 

Een aantal foto's van het NK Atletiek Gehandicapten.

Sportfotografie

Een van de mooie kanten van fotografie, vind ik sportfotografie. Aangezien ik wel een fan van ben van Rugby, heb ik daar een aantal wedstrijden van bijgewoond en foto's gemaakt. 

IJssculpturen Zwolle

In Zwolle is het Nederlandse IJsbeelden Festival te bezoeken, waar 40 ijskunstenaars uit 16 verschillende landen 275.000 kilo ijs en sneeuw hebben verwerkt tot een prachtige beeldentuin. Het festival is te bezoeken tot en met 24 januari as. Maar let op: het is er koud (-10 C) , dus warme kleding aan, muts op en  handschoenen aan!

 

 

Auto's in Rosmalen

Vandaag gefotografeerd in het Autotron te Rosmalen. Daar werd een Oldtimerbeurs georganiseerd, waar ik een aantal beelden voor heb gemaakt.   Voor meer beelden, neem een kijkje op de volgende website:

http://www.fotodevries.nl 

Herfst

Het is herfst

 

De natuur weet ons ieder jaar weer te verrassen in de herfst met de mooiste kleurencombinaties. Echter ook in zwart-wit kan de herfst mooie beelden opleveren. 

De bergen

De bergen, oh zo mooi! Bergen vind je overal ter wereld en gelukkig ook niet al te ver weg om eens een keer een bezoekje aan te brengen. Deze zomervakantie was het weer zover. Een paar foto's om jullie een beeld te geven van de schoonheid en tevens de ruigheid die dit landschap met zich meebrengt. Klik hier of op de foto voor meer beelden.

Normandië april-mei 2015

Eind april heb ik samen met René, in het kader van de Bevrijdingsvuurestafette2015, een kort bezoek gebracht aan Normandië.

Bijgaand alvast een paar foto's.


Wil je meer info over de estafette,  bezoek dan Bevrijdingsvuur2015.nl

Survivalrun Gendringen 2015

De 25e edititie van Survivalrun Gendringen is in het weekend van 1 februari georganiseerd. Een aantal van de foto's is hier te bekijken.

Grote Prijs van Brabant (veldrijden)

Zaterdag  11-10-14 mocht ik foto's maken bij het veldrijden in Den Bosch, namelijk de Grote Prijs van Brabant. Erg leuk om te doen.  Neem via deze link een kijkje bij een aantal foto's.

 

Schotland 2014

Wie wil er nou niet naar Schotland? Wij in ieder geval wel en hebben er dit jaar onze zomervakantie doorgebracht. Hierbij alvast een paar foto's.

Februari 2014

Foto's gemaakt tijdens de Survivalrun van Gendringen.

September: IJsland 2013

Afgelopen zomer hebben we onze vakantie doorgebracht in het mooie IJsland. Voor ons een eerste keer, maar naar verwachting zeker niet de laatste keer. Als je van ruige en uitgestrekte natuur houdt, niet persee op het strand hoeft te liggen bakken en graag de benen wilt strekken of gewoon rond wil rijden door een prachtige omgeving, dan is IJsland one of the places to see.

 

Een kleine selectie om jullie een indruk te geven staat hier: IJsland

September:divers

Onder Foto-albums heb ik een aantal nieuwe foto's geplaatst in de menu's:Noorwegen, Schotland en Joppe.

Augustus: korte update

Hoi,

 

Ik heb tussen de drukke praktijken door een aantal nieuwe foto's geplaatst in Stedelijk en Portret. Eveneens een aantal nieuwe foto's bij dieren.

Op korte termijn zijn er een aantal foto's van onze vakantie naar IJsland te zien. Hou de site in de gaten... ;-)

 

Veel kijkplezier.


15 juni 2013

Dit weekend vindt op Papendal de UCI BMX Supercross plaats.  Dit betreft een World Cup, dus het hele internationale BMX circuit is aanwezig.

Een mooie kans voor sportfotografie.

 

Ik heb alvast een kleine selectie gemaakt, klik hier of op de foto.

 

13 mei 2013


Tijdens Hemelvaartsdag hebben René en ik gefotografeerd voor de Stichting Ede voor Duchenne, die die dag Sporten voor Duchenne hebben georganiseerd in het Centrum van Ede.

 

Tijdens dit evenement is een MTB Streetrace georganiseerd, werden er diverse demonstraties voor turnen, vechtsporten, dansen en boogschieten gegeven. Daarnaast was er een braderie.

Ontzettend leuk om mee te mogen maken.

 

Klik hier voor de eerste foto's

4 en 5 mei 2013

Tijdens de herdenkingsplechtigheden op 4 mei en de festiviteiten op 5 mei heb ik ook dit jaar diverse foto's gemaakt. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid geweest deze te plaatsen op mijn website.  Dat gebeurt z.s.m.

maart 2013

Via de NVSW heb ik een workshop hondenfotografie gevolgd en daarvan heb ik een paar foto's van een van de modellen online gezet.

 

Klik hier.

31 december 2012

Op de valreep voor het nieuwe jaar, nog wat nieuwe foto's van Noorwegen online gezet. Klik hier maar.

26 december

Dankzij deze vrije dagen heb ik eindelijk eens wat meer tijd om wat aan mijn foto's & website te doen.
Daarom een paar foto's toegevoegd uit Berlijn, waar we ondertussen al meer dan een jaar niet geweest zijn. Veels te lang dus ;-)

24 december

Ik heb weer een aantal foto's aan de website toegevoegd en de menu-indeling ietsje aangepast.

09 december 2012

Aangezien de winter nu echt is losgebarsten heb ik een paar winterse foto's geplaatst bij foto-albums>winter.

(of klik op de foto om er rechtstreeks heen te gaan)

 

01 december 2012

Met de familie een weekje naar Frankrijk geweest. Regio de Morvan in midden-Frankrijk.

Heerlijk.

 

 

 

 

05 november 2012

Texel in de winter
Texel in de winter

Ben aan het hobbyen geweest met NIK software....

Is dit wat?

 

(zie portfolio>natuur voor een groter formaat van deze foto)

 

 

28 oktober 2012

Er zijn eindelijk weer een paar foto's aan de website toegevoegd (kijk bij portret, natuur, stedelijk en abstract onder portfolio. Drukte en prio bij andere zaken heeft me ervan weerhouden veel tijd te besteden aan mijn website. Ik probeer de komende tijd wat meer te plaatsen ;-)

29 juli 2012

We zijn zojuist terug gekomen van een vakantie naar Noorwegen.

Het was de bedoeling om daar 4 weken rond te reizen van Noord naar Zuid. Dit hebben we ook gedaan, alleen wegens de mindere weersomstandigheden (regen en max 12 graden) in combi met een klein trekkerstentje zijn we een weekje eerder terug gekomen.

 

Desondanks hebben we genoten van de mooie natuur en hebben we ontelbare indrukken opgedaan.

 

De foto's komen tzt online en zijn te bekijken via het menu foto-albumsof klik hier

02 juni 2012

Welkom op mijn nieuwe website.

Deze website is bedoeld om jullie een indruk te geven van mijn fotografiewereldje.

 

Neem een kijkje in mijn Portfolio of bekijk 1 van de wat algemenere foto-albums.

 

Veel plezier